Naslednik jednog od najpopularnijih replika Shadow 2 je unapređena verzija svog popularnog predhodnika. Dizajniran od strane najzahtevnijih i kompetentnijih strelaca tako da bude veoma dobro izbalansiran i napravlen za brzinu i preciznost. Navlaka je izrađena od eloksiranog aluminiuma sa manje zaobljenim ivicama sa više uglova i pojačanom težinom zbog malo veće širine same navlake. Dodata težina i sam dizajn navlake poboljšava upravljanje trzaja i samim tim preciznije gađanje. Shadow 2 dolazi sa CO2 okvirom uz mogućnost kupovine okvira koji radi na Green Gas (prodaje se posebno).


Dužina: 220 mm

Dužina cevi: 110 mm

Kapacitet okvira: 26 kuglica

Brzina:100ms/328fps

Težina: 1231g

Snaga: 1,0 J 


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Nema kritika za ovaj proizvod.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

CO2 CZ Shadow 2 Full Metal GBB

  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: CO2 CZ Shadow 2 Full Metal GBB
  • SKU Code: ASG 19307
  • Dostupnost: Nema na lageru
  • 29,900.00Din


Povezani proizvodi

Universal laser

Universal laser

Univerzalni laserski nišan koji se kači na standardnu šinu na airsoft replikama. Lako ..

3,900.00Din

Pro-Series airsoft BBs 0.20g 1Kg

Pro-Series airsoft BBs 0.20g 1Kg

Airsoft kuglice premium kvaliteta. 5,95mm ± 0,01mm. Minimum 16 sati polirane. Pakovane u poly..

1,000.00Din