O nama

Pikadooprema.com je promotivno prodajni portal firme Rick´s Technology d.o.o. iz Novog Sada koja se bavi uvozom i distribucijom između ostalog i pikado opreme. Za sada u ponudi imamo proizvodni asortiman renomirane engleske fabrike Winmau, takođe engleske fabrike Unicorn, nemačke fabrike Bull´s, slovenačke Hribar-OS i engleske fabrike Harrows a nadamo se da ćemo u budućnosti upotpuniti ponudu i proizvodima drugih proizvođača.

Firma Rick´s Technology d.o.o. postoji od 2002. godine a od 2007. godine ulazimo i u svet sporta.

Pikado je redak sport u kojem su ulaganja neznatna. Može se igrati skoro na svakom mestu, na otvorenom, na zatvorenom prostoru, od opreme potrebna je meta i strelice i to je to. Rezultati manje zavise od kvaliteta opreme koliko od upornosti igrača i dugotrajne vežbe.

Pored toga što pikado opremu možete nabaviti i preko ovog sajta možete nas posetiti i u našim prostorijama gde možete i uživo videti celokupan asortiman.

Naša adresa je Branka Bajića br: 16, 21000 Novi Sad. Radno vreme je radnim danima od 09h do 17h. Sama firma se nalazi u dvorištu zgrade između brojeva 12 i 14 i jedini je lokal u dvorištu.