Blade 6 Triple Core je tehnički najnaprednija dostupna pikado meta i kulminacija 30 godina inženjerske inovacije. Revolucionarna baza od sisala Triple Core dopunjuje tehnologiju šeste generacije Blade-a, nudeći vrhunsku kombinaciju za optimalnu gustinu vlakana i maksimalan rezultat.


Triple Core Carbon ima potpuno novi patentirani sistem sa bešavnom površinom za igru i trećim slojem visoke kompresije, sa sisalom ojačanim ugljeničnim vlaknima. Vrhunska konstrukcija pikado mete, pruža optimalnu gustinu vlakana, neprevaziđeno zadržavanje strelice i maksimalan rezultat.


Završena sa potpuno novom grafikom i prvim na svetu laserski isečenim prstenom sa brojevima protiv odsjaja za vrhunsko iskustvo igranja.


Blade-ov pionirski dizajn ožičenja sadrži najnoviju žicu „Densiti Control™“ za optimalnu gustinu vlakana i poboljšano zadržavanje strelice u dvostrukim, trostrukim kao i BullsEye zoni, za maksimalnu moć bodovanja.


Ultra-tanka žica pod uglom od 60° odbija strelice u polje za postizanje apsolutno minimalnog odbijanja. Potpuno očvrsnuti BullsEye i spoljašnji BullsEye , oba imaju žicu „Densiti Control™“, sada su 25% tanji.Opremljen Rota-Lock sistemom za montiranje koji se lako podešava i uključujući Spirit Master alat za nivelisanje, Blade 6 Triple Core odgovara bilo kom zidu omogućavajući vam da počnete da igrate za nekoliko minuta.


Napravljen od najfinijeg istočnoafričkog sisala za najzahtevnije igrače i okruženja. Blade 6 Triple Core je projektovan prema zvaničnim specifikacijama Svetske pikado federacije i priznat je od vodećih svetskih profesionalaca.


Jedan ogroman skok u dizajnu pikado meta, Blade 6 Triple Core je obeležje Winmau-ovog 75-godišnjeg nasleđa u izradi pikado meta.

Nema kritika za ovaj proizvod.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

Blade 6 Triple Core Dartboard

Winmau Blade 6 Triple Core Dartboard QR Code
  • Brend: Winmau
  • Kod proizvoda: Blade 6 Triple Core Dartboard
  • SKU Code: W 3032
  • Nagradni poeni: 435
  • Dostupnost: Nema na lageru
  • 14,500.00Din


Povezani proizvodi

Oštrač vrhova

Oštrač vrhova

Oštrač vrhova je idealan alatić koji Vam pomaže da u toku igre,ukoliko Vam strelica padne vrh..

300.00Din

Blackout Steeldart

Blackout Steeldart

Strelice sa metalnim vrhom za klasični (steel) pikado. Vrhunske izrade sa 90% Tungsten-a. Set s..

5,990.00Din

Winmau Plasma Dartboard Surround Light

Winmau Plasma Dartboard Surround Light

Surround osvetljenje za Steel pikado mete. Lagana konstrukcija, može da služi za bilo koju Steel pik..

13,500.00Din