BET verzija CZ Scorpion EVO airsoft replike sa produženom i prigušenom cevi. EVO je zamišljen, isprojektovan i napravljen direktno u ASG fabrici u Danskoj sa ciljem da airsoft igrač doživi što je moguće bliže iskustvo kao da rukuje pravom EVO puškom. Kao i prava puška EVO ima detektor praznog okvira i prestaće da puca kada se okvir isprazni. Prilikom ponovnog punjenja moraće da se repetira baš kao i prava puška. Ostale Airsoft replike se trude da spolja izgledaju što realističnije, dok je EVO napravljen izdržljivo spolja kao i iznutra zahvaljujući naprednoj elektronici  kao i materijalima koji mogu da izdrže snažnu oprugu i napredna rešenja za brzo ispaljivanje. 

- Novi dizajn gearbox-a

- Laka promena opruge (FPSa)

- Elektronski kontrolisan gearbox

- Detektor praznog okvira

- Selektro paljbe sa 4 pozicije (safe, semi, auto i 3-shot burst)

- LiPo ready

- M-Lok

- Ultimate basic elektromotor

- CNC proizvodnja i  obrada delova

- Made in EU


Dužina: 615-815 mm

Dužina cevi: 407mm

Kapacitet okvira: 75 kuglica

Podesiv Hop-up

Brzina: 136ms/446fps

Težina: 2675g

Snaga: 1.85 J


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.


Nema kritika za ovaj proizvod.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

AEG CZ Scorpion EVO 3 A1 B.E.T. carabine

  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: AEG CZ Scorpion EVO 3 A1 B.E.T. carabine
  • SKU Code: ASG 18694
  • Dostupnost: 1
  • 52,800.00Din