Nova verzija CZ 805 Bren sa ugrađenim MOSFET za bolju kontrolu, manji stres unutrašnjih delova i konstantnu izlaznu brzinu kuglica. Nova serija CZ 805 modernog izgleda, funkcionalnog dizajna i lako promenljive konfiguracije ističu airsoft igrača od ostatka. Airsoft replika sa alimuniumskim gornjim delom tela (upper receiver) i polymer donji deo (lower receiver). Opremljen sa Picatinny šinom dužinom cele gornje strane replike kao i dodatne šine sa strane i sa donje strane ispod cevi. Kundak je moguće podešavati po dužini, sklopiti ga, a moguće ge je i skroz skinuti ukoliko je maksimalna kompaktnost potrebna. Skidanje kundaka je lako i nije potreban nikakav dodatni alat, takođe pruža lak pristup bateriji kao i lakoj zameni opruge kako bi se direktno na terenu prilagodili uslovima i pravilima određenih delova terena i igre. Ergonomska ručka, Hi-Cap okvir, preklopivi prednji i zadnji nišan koji se lako demontira, Gerabox verzija 3...


Dužina: 792-847 mm

Dužina cevi: 310 mm

Kapacitet okvira: 550 kuglica

Podesiv Hop-up

Brzina: 120ms/394fps

Težina: 3100g

Snaga: 1.4 J


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Nema kritika za ovaj proizvod.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

AEG CZ 805 Bren A2

  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: AEG CZ 805 Bren A2
  • SKU Code: ASG 18198
  • Dostupnost: 1
  • 48,000.00Din