CO2 Sig Sauer SP2022 metal slide GNB

CO2 Sig Sauer SP2022 metal slide GNB
CO2 Sig Sauer SP2022 metal slide GNB CO2 Sig Sauer SP2022 metal slide GNB CO2 Sig Sauer SP2022 metal slide GNB CO2 Sig Sauer SP2022 metal slide GNB
Proizvođač: Cybergun
Model: Sig Sauer SP2022 metal slide CO2
Kod: 280301
Dostupnost: 1
cena:
(Poštarina nije uračunata u cenu) 8.700,00Din 6.900,00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Uporedi
CO2 airsoft replika Sig Sauer SP2022. Izrađen u kombinaciji plastika/metal. Bez blowback funkcije što mu daje i do 250 ispaljenih kuglica sa jednom 12g CO2 ampulom. Podesivi hop-up sistem.  Ispod cevi opremljen sa 21mm šinom (rail) za montažu dodatne taktičke opreme.

Dužina: 188 mm

Kapacitet okvira: 15 kuglica
Podesivi Hop-up
Brzina: 93ms/305fps 
Težina: 710g
Snaga: 0,9 J 

Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.

Uslovi garancije:
Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.
Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara
Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...
Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)
Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.
Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:
- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena
- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...
Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.
Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Napišite recenziju

Vaše ime:


Vaša recenzija: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loše           Dobro

CaptchaTagovi: airsoft, airsoft pistolj, airsoft guns, gas noblowback, CO2, cybergun
Powered By Ricks Pikadooprema © 2013
Izgled Mobilni / Standardni