• Baterija 7,4V 1000mAh Li-Po
7,4 V Li-Po baterija malih dimenzija za Upgrade seriju AEG replika sa malim prostorom za bateriju. 1000mAh. Većina Li-Po baterija je veličine mini-type standardnih baterija, a ima snagu kao large-type standardne baterije. Za razliku od tradicionalnih baterija održavaju stabilnu brzinu pucanja tokom pražnjenja. Ne moraju se isprazniti do kraja da bi se ponovo punile što ostavlja mogućnost da se dopunjavaju između airsoft partija.

ASG preporučuje korišćenje ove baterije uz AEG replike iz ProLine i Upgraded serije.

Konstrukcija: 1 blok
Voltaža: 7,4V
Kapacitet: 1000 mAh
Dimenzije: 58x29x17mm

Uslovi garancije:
Fabrika daje garanciju na svoje proizvode od godinu dana, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način. Način korišćenja baterija možete pronači na ovom sajtu, na dnu svake stranice.
Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fisklanim računom (priznaćemo i sa web prodavnice) i opisom kvara
Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...
Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)
Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se dijabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.
Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:
- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena
- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno umetnut ili vađen iz replike...
Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.
Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Nema kritika za ovaj proizvod.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

Baterija 7,4V 1000mAh Li-Po

  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: Baterija 7,4V 1000mAh Li-Po
  • SKU Code: ASG 17462
  • Dostupnost: 3
  • 2,700.00Din