• AEG SLV36 SportLine

SLV36 je SportLine verzija popularne puške G36. Ozbiljna replika u kombinaciji metal/ABS polymer. Sa preklopivim kundakom veoma je popularna u takozvanim CQB igrama zbog svoje kompaktnosti, a takođe vrlo precizna kada se kundak otvori,podesiv Hop-up.

Unutrašnji delovi kaoš što je gearbox i zupčanici su naravno od metala. Dugačka šina sa gornje strane omogućava montiranje optike ili DOT nišana, i takođe poseduje šinu sa donje strane predviđenu za laser, taktičko svetlo ili dršku (front hand grip). U pakovanju dolazi replika, baterija, punjač za bateriju i Hi-cap okvir.


Dužina: 718-500 mm

Dužina cevi: 247 mm

Kapacitet okvira: 470 kuglica

Podesiv Hop-up

Brzina: 100ms/328fps

Težina: 2850g

Snaga: 1 J


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.


Nema kritika za ovaj proizvod.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

AEG SLV36 SportLine

  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: SLV36 AEG
  • SKU Code: ASG 15910
  • Dostupnost: 6
  • 22,500.00Din


Povezani proizvodi

Universal laser

Universal laser

Univerzalni laserski nišan koji se kači na standardnu šinu na airsoft replikama. Lako se navlači na ..

3,000.00Din

Grip R.I.S. small black

Grip R.I.S. small black

Standardni prednji rukohvat za Airsoft replike. Može da se montira na većinu 21mm šina koje su na Ai..

2,250.00Din