Odlična airsoft replika iz SportLine serije. Ulazni level AEG airsoft replike, pogodan za početnike, snage oko 1 J bez ikakve nadogradnje. Armalite verzija popularne M15 puške idealne dužine, pogodna za sve vrste borbi. Od otvorenih polje preko zatvorenih prostorija (CQB), kao i za dvorišno vežbanje gađanja. Dolazi sa 300rd okvirom, baterijom i punjačem. Takođe poseduje skidajuću ručku za nošenje, sa podesivim nišanom, umesto koje možete nakačiti omiljeni taktički nišan. Replika izrađena u kombinaciji metal/ABS plastika. Kundak koji se podešava na 6 različitih pozicija.


Dužina: 766-850 mm

Dužina cevi: 372 mm

Kapacitet okvira: 300 kuglica

Podesiv Hop-up

Brzina: 95ms/312fps

Težina: 2150g

Snaga: 0,9 J


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.


Mare Sabac 19/12/2018

Ova replika je pogodna kao za pocetnike tako i za naprednije igrace, jer dozvoljava upgrade. Moje iskustvo je odlicno kao fabricki model bez upgradea ali i posle sa malom dogradnjom jace opruge i malo jace baterije, dobicete profi repliku sa polimerskim telom.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

AEG M15A4 Carabin Armalite SportLine

  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: Armalite M15A4 Carabin
  • SKU Code: ASG 17356
  • Dostupnost: 2
  • 16,900.00Din


Povezani proizvodi

Magazine LMT Defender Mid-Cap 130rds

Magazine LMT Defender Mid-Cap 130rds

Mid-Cap Full metal okvir za M4/15/16 seriju airsoft replika. Kapacitet: 130 kuglica..

3,900.00Din

Baterija EP 7,4V 1100mAh 15c LiPo

Baterija EP 7,4V 1100mAh 15c LiPo

Li-Po 7,4V 1100mAh 15c baterija za Airsoft replike sa small Tamiya konektorom + konektor za balansir..

1,500.00Din

Baterija EP 11,1V 1200mAh 25c LiPo

Baterija EP 11,1V 1200mAh 25c LiPo

Li-Po 11,1V 1200mAh 25c baterija za Airsoft replike sa small Tamiya konektorom + konektor za balansi..

2,450.00Din