Spring replika popularne Berette M92FS. Ima fiksni hop-up sistem, u okvir staje 25 kuglica. Ovo je HW (Heavy Weight) verzija što znači da je replika otežana, urađena u kombinaciji ABS plastika i metalni delovi. Ukoliko se navlaka povuče unazad (repetira) a u okviru nema kuglica navlaka ostaje u zadnjem položaju.


Dužina: 207 mm

Dužina cevi: 90 mm

Kapacitet okvira: 25 kuglica

Fiksni Hop-up

Brzina: 55ms/180fps

Težina: 600g

Snaga: 0,3 J 


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Dalibor Cvetkovic 15/01/2018


Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

Spring M92F Hop-up Heavy Weight

  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: M92F Spring HW
  • SKU Code: ASG 14760
  • Dostupnost: Nema na lageru
  • 3,900.00Din