CZ SP-01 SHADOW je Airsoft pištolj koji se napaja na CO2, zasnovan na osnovu najnovije generacije pištolja od CZ-a. Ovaj Airsoft pištolj je lagan i lak za upotrebu, ergonomska drška sa gumenim grip-om omogućuje da pištolj stoji u ruci izuzetno dobro. Poseduje fiber-optic prednji nišan i šine za pričvršćivanje dodatne taktičke opreme.

Nastavak za cev (prigušivač) se lako može navrnuti (predhodno odvrnuti prednju zaštitnu kapicu).


Dužina: 210 mm

Dužina cevi: 110 mm

Kapacitet okvira: 15 kuglica

Fiksni Hop-up

Brzina: 126ms/413fps

Težina: 586g

Snaga: 1,6 J 


Ova replika oružja pripada "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Mare Šabac 27/04/2017

U konkurenciji GNB replika možda i najbolja, jer jedina 'mana' ove replike je zapravo nedostatak blowback.
Koristio sam ga u borbi nekoliko puta i iskreno mnogo dobro se pokazao. Precizan, snaga(preko 400fps) , lako leže u ruci. Sve u svemu odlična replika, u seriji GNB serije mozda i najbolja.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

CO2 CZ SP-01 Shadow GNB

  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: CZ SP-01 Shadow CO2 GNB
  • SKU Code: ASG 17653
  • Dostupnost: Nema na lageru
  • 9,900.00Din


Povezani proizvodi

CO2 Cartridge Ultrair 12g

CO2 Cartridge Ultrair 12g

12g CO2 ampula za replike oružja koje pokreće CO2...

80.00Din