Veoma dobro izbalansirani revolver 4'' licenciran od Dan Wessona. Pruža najbolju kombinaciju preciznosti i konfora. Ima utisnutu autentičnu oznaku i individualni serijski broj. Revolver poseduje ’double action trigger’ sistem i podesivi zadnji nišan za dodatnu realističnost i preciznost. Dan Wesson revolver je izrađen od metala, osim drške koja je izrađena od čvrste ABS plastike. CO2 kapsula od 12g je smeštena u dršku i može joj se lako pristupiti skidanjem poklopca sa drške – easy-load stil. Svaki od 6 kertridža prima po jednu kuglicu od 6mm i ona je smeštena u metalnom cilindru koji se okreće nakon svakog ispaljivanja. Revolver dolazi sa brzim punjačem (speedloader), taktičkom šinom za pričvršćivanje i sa 6 kertridža.


Dužina: 242 mm

Dužina cevi: 87 mm

Kapacitet okvira: 6 kuglica

Brzina: 134ms/440fps

Težina: 878g

Snaga: 1,8 J 


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Nema kritika za ovaj proizvod.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

CO2 Dan Wesson 4'' MB-S GNB

  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: CO2 Dan Wesson 4'' Silver GNB
  • SKU Code: 16181
  • Dostupnost: 6
  • 18,000.00Din