STI Tac Master baziran na popularnoj verziji 1911-A1 licencirana od strane STI. Poseduje Accessory rail za montažu dodatne opreme (taktičko svetlo, laserski nišan...). Replika je urađena po tačnom dizajnu i dimpenzijama pravog pištolja sa originalnim oznakama. Izuzetno kvalitetna izrada unutrašnjeg dela omogućava da je za ovu repliku moguće poručiti i CO2 okvir što povećava brzinu ispaljene kuglice i do 105 m/s. Full Metal, metal slide, gumeni grip na dršci, full blowback, kočnica, grip kočnica...


Dužina: 230 mm

Dužina cevi: 112 mm

Kapacitet okvira: 26 kuglica

Podesiv Hop-up

Brzina: 88ms/289fps

Težina: 800g

Snaga: 0,8 J 


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Nema kritika za ovaj proizvod.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

GAS STI Tac Master GBB

  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: STI Tac Master GAS
  • SKU Code: ASG 17181
  • Dostupnost: 4
  • 18,000.00Din