CZ P-09 je taktički pištolj u punoj veličini sa integrisanim šinama za montažu taktičke lampe i/ili lasera. Ova Airgun replika je proizvedena pod licencom CZ sa specifikacijama koje pružaju realističan osećaj i izgled. Funkcija Blowback omugućuje da navlaka kliza nazad nakon svakog ispaljivanja, stvarajući osećaj trzaja. Ozbiljni igrači će ceniti vrlo lagan okidač, dodajte na ovo i “3-dot sight” sistem, korisniku je omogućena laka i brza ciljna akvizicija. Svaki pištolj dolazi sa svojim jedinstvenim serijskim brojem i autentičnim CZ oznakama. S obzirom da mu je navlaka od ABS plastike ovaj model je vrlo ekonomičan u potrošnji gasa i efikasan za hladne dane.


Dužina: 205 mm

Dužina cevi: 100 mm

Kapacitet okvira: 25 kuglica

Brzina:90ms/295fps

Težina: 860g

Snaga: 0,8 J 


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Nema kritika za ovaj proizvod.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

GAS CZ P-09 GBB Black

  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: CZ P-09 Black Blowback
  • SKU Code: ASG 18116
  • Dostupnost: 2
  • 16,200.00Din


Povezani proizvodi

ProTech Gas 600/800 ml

ProTech Gas 600/800 ml

ProTech Gas se može koristiti za sve Airsoft replike bez rizika oštećenja iste zahvaljujući optimaln..

830.00Din

ProTech Silicone oil 100 ml

ProTech Silicone oil 100 ml

Moderan i ekstremno efikasan proizvod za sve vrste Airsoft replika, CO2 Airgun i ostalih pneumatskih..

400.00Din