DUTI ONE je u potpunosti licenciran od strane poznatog vrhunskog  proizvođača malokalibarskog oružja, STI® International, sa sedištem u  Teksasu, SAD. Pištolj je poluautomatski i zasnovan je na klasičnom  modelu 1911, ali je STI® nadogradio i promenio dizajn i mnoge funkcije.  Telo replike ima integrisanu šinu ispod cevi za montiranje svetla i lasera.  Rukohvat je označen STI® logotipom, dizajnirana tako da osigurava savršeno držanje pištolja uz potpuni konfor i kontrolu. U okvir staje 16 kuglica. Za ispaljivanje kuglica napaja se kapsulom Co2 od 12g koja se pametno drži u  dršci pištolja zahvaljujući sistemu lakog punjenja. Pištolj ima  jedinstveni serijski broj, a na metalnoj navlaci ugraviran je autentični STI® logotip. Ovo je verzija GNB što znači da ne poseduje BlowBack sistem (takozvani trzaj) prilikom ispaljivanja.


Dužina: 220 mm

Dužina cevi: 115 mm

Kapacitet okvira: 16 kuglica

Hop-Up: podesivi

Brzina:140ms/459fps

Težina: 820g

Snaga: 2,0 J


Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.


Uslovi garancije:

Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.

Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara

Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...

Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)

Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.

Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:

- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena

- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...

Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.

Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Nema kritika za ovaj proizvod.

Napiši kritiku

Molimo vas da se prijavite ili registrujete da bi postavili kritiku

CO2 STI Duty One MetalSlide GNB

ASG CO2 STI Duty One MetalSlide GNB QR Code
  • Brend: ASG
  • Kod proizvoda: CO2 STI Duty One MetalSlide GNB
  • SKU Code: ASG 16722
  • Dostupnost: Na lageru
  • 11,900.00Din


Povezani proizvodi

CO2 Cartridge Ultrair 12g

CO2 Cartridge Ultrair 12g

12g CO2 ampula za replike oružja koje pokreće CO2...

80.00Din

CO2 lubrication cartridges Ultrair 12g

CO2 lubrication cartridges Ultrair 12g

CO2 lubrication ampule mogu se koristiti u svim replikama koje koriste CO2 12g gasne ampule. Pored C..

300.00Din

Airsoft BBs 0,20g 1000 pcs/Bottle

Airsoft BBs 0,20g 1000 pcs/Bottle

Standardne plastične kuglice 0,20g namenjene za Spring replike pištolja kao i AEG replike iz ..

490.00Din