CO2 Dan Wesson 715 6'' 4,5mm Airgun GNB Silver

CO2 Dan Wesson 715 6'' 4,5mm Airgun GNB Silver
Proizvođač: ASG
Model: CO2 Dan Wesson 715 6'' 4,5mm Airgun GNB Silver
Kod: ASG 18192
Dostupnost: 3
cena:
(Poštarina nije uračunata u cenu) 22.900,00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Uporedi
Impresivna precizna izrada nove Airgun (4,5mm steel BBs) Dan Wesson 715 repliku izrađenu u full metal varijanti, precizno projektovanu sa novom ergonomskom ručkom i izuzetnom preciznošću na većim udaljenostima. Poseduje double action sistem okidača kao i podesivi zadnji nišan kako bi bio što realističniji i precizniji. Izrađen je kompretno od metala osim drške koja je od kvalitetne izdržljive ABS plastike. 12g CO2 ampule lako se ubacuju u pregradu ugrađenu u ručku revolvera. Svaki od metalnih kertidža drži po jednu kuglicu koji se zatim ubacuju u metalno burence revolvera koje se obrće svaki put kada se ispali metak. U pakovanju dolazi i speed loader, odvojiva šina za montažu taktičkih dodataka i 6 kertridža za kuglice.

Dužina: 298 mm
Dužina cevi: 140 mm
Kapacitet okvira: 6 kuglica
Brzina: 130ms/430fps
Težina: 1225g
Snaga: 3 J 

Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.

Uslovi garancije:
Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.
Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara
Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...
Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)
Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.
Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:
- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena
- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...
Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.
Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Napišite recenziju

Vaše ime:


Vaša recenzija: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loše           Dobro


Tagovi: CO2 revolver, Dan Wesson 715, vazdrušni pištolj, airgun, airgun replika, asg, dan wesson
Powered By Ricks Pikadooprema © 2013
Izgled Mobilni / Standardni