AEG Arsenal AK Beta Spetznaz SLV Stock

AEG Arsenal AK Beta Spetznaz SLV Stock
AEG Arsenal AK Beta Spetznaz SLV Stock AEG Arsenal AK Beta Spetznaz SLV Stock AEG Arsenal AK Beta Spetznaz SLV Stock AEG Arsenal AK Beta Spetznaz SLV Stock
Proizvođač: ASG
Model: AEG Beta Spetznaz SLV
Kod: ASG 15532
Dostupnost: 6
cena:
(Poštarina nije uračunata u cenu) 21.500,00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Uporedi
Veoma popularna CQB Airsoft replika AK serije popularno nazvana po ruskim specijalnim snagama Spetznaz. Kompaktna i moćna replika idealna za čišćenje prostorija i za borbe na srednjim razdaljinama. Kratka cev, Hi-cap okvir, sa celim kundakom u koji ima mesta za veliku bateriju. Takođe je opremljena sa šinom sa donje strane na koju je moguće montirati dodatna prednja ručka ili laser, lampa... Od metalnih delova replika ima gornji poklopac, konstrukciju cevi, poluga za repetiranje, okvir, okidač, selektor paljbe i podesivi nišan. Dolazi sa Hi-Cap okvirom, remenom, baterijom i punjačem u pakovanju.

Dužina: 685 mm
Dužina cevi: 229 mm
Kapacitet okvira: 250 kuglica
Podesiv Hop-up
Brzina: 92ms/300fps
Težina: 2600g
Snaga: 0,8 J

Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.

Uslovi garancije:
Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.
Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara
Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...
Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)
Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.
Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:
- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena
- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...
Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.
Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Napišite recenziju

Vaše ime:


Vaša recenzija: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loše           Dobro


Tagovi: airsoft, beta spetznaz, AK replika, airosft puska, asg, cqb
Powered By Ricks Pikadooprema © 2013
Izgled Mobilni / Standardni