AEG M15A4 Carabin Armalite SportLine

AEG M15A4 Carabin Armalite SportLine
AEG M15A4 Carabin Armalite SportLine AEG M15A4 Carabin Armalite SportLine
Proizvođač: ASG
Model: Armalite M15A4 Carabin
Kod: ASG 17356
Dostupnost: 9
cena:
(Poštarina nije uračunata u cenu) 16.900,00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Uporedi
Odlična airsoft replika iz SportLine serije. Ulazni level AEG airsoft replike, pogodan za početnike, snage oko 1 J bez ikakve nadogradnje. Armalite verzija popularne M15 puške idealne dužine, pogodna za sve vrste borbi. Od otvorenih polje preko zatvorenih prostorija (CQB), kao i za dvorišno vežbanje gađanja. Dolazi sa 300rd okvirom, baterijom i punjačem. Takođe poseduje skidajuću ručku za nošenje, sa podesivim nišanom, umesto koje možete nakačiti omiljeni taktički nišan. Replika izrađena u kombinaciji metal/ABS plastika. Kundak koji se podešava na 6 različitih pozicija.

Dužina: 766-850 mm
Dužina cevi: 372 mm
Kapacitet okvira: 300 kuglica
Podesiv Hop-up
Brzina: 95ms/312fps
Težina: 2150g
Snaga: 0,9 J

Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.

Uslovi garancije:
Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.
Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara
Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...
Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)
Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.
Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:
- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena
- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...
Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.
Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Napišite recenziju

Vaše ime:


Vaša recenzija: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loše           Dobro

CaptchaTagovi: airsoft, airsoft puske, airsoft oruzije, AEG, automatic electic guns, ASG
Powered By Ricks Pikadooprema © 2013
Izgled Mobilni / Standardni