CO2 TAC4.5 4,5mm Airgun rifle GNB

CO2 TAC4.5 4,5mm Airgun rifle GNB
CO2 TAC4.5 4,5mm Airgun rifle GNB CO2 TAC4.5 4,5mm Airgun rifle GNB
Proizvođač: ASG
Model: TAC4.5 Airgunrifle CO2 GNB
Kod: ASG 18102
Dostupnost: 2
cena:
(Poštarina nije uračunata u cenu) 15.900,00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Uporedi
TAC-4.5 je lagana puška koju napaja CO2, sa ergonomskom drškom u kojoj je smešten okvir sa kuglicama od 4.5mm, što omogućava brzo punjenje istih.
Puška je tako dizajnirana da na celoj gornjoj strani ima šine za optiku i ostali pribor. Sa donje strane ima dugu šinu za pričvršćivanje podesivog dvonošca (bipod), takodje može služiti i za drugu opremu, kao što je taktičko svetlo. Štaviše, puška poseduje integrisano montažno ležište za laser koje je dizajnirano posebno za ovu pušku. Na kraju kundaka ugrađena je guma za dodatnu udobnost pri osloncu na rame.
Takođe je uključen i par odvojivih, mehaničkih nišana sa samo-osvetljujućim ’’fiber-optic’’ prednjim nišanom. Replika koristi CO2 gas ,što znači veća snaga, što repliku čini uzbudljivom i zabavnom za gađanje.

Dužina: 900mm
Kapacitet okvira: 21 kuglica
Brzina: 127ms/417fps
Težina: 1565g
Snaga: 2,8 J

Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.

Uslovi garancije:
Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.
Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara
Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...
Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)
Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.
Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:
- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena
- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...
Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.
Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Napišite recenziju

Vaše ime:


Vaša recenzija: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loše           Dobro

Upisati prikazani kod u polje ispod:Powered By Ricks Pikadooprema © 2013
Izgled Mobilni / Standardni