Spring CZ SP-01 Shadow

Spring CZ SP-01 Shadow
Spring CZ SP-01 Shadow
Proizvođač: ASG
Model: CZ SP-01 Shadow Spring
Kod: ASG 17655
Dostupnost: 36
cena:
(Poštarina nije uračunata u cenu) 3.200,00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Uporedi
CZ SP-01 Shadow je uzbudljiva nova Airsoft replika bazirana na novoj generaciji pištolja od CZ-a koju proizvode u saradnji sa jedinicama policije i vojske širom sveta, kao i sa streljačkim timom CZ. Spring replika sa ergonomslim rukohvatom što ga čini vrlo konfornim u ruci. Fiber Optic prednji nišan, šina (rail) za montažu taktičke opreme. Lako se može navrnuti produžetak cevi (prigušivač). Okvir pune veličine.

Dužina: 207 mm
Dužina cevi: 100 mm
Kapacitet okvira: 14 kuglica
Fiksni Hop-up
Brzina: 63ms/207fps
Težina: 500g
Snaga: 0,4 J 

Ova replika oružja pripada "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.

Uslovi garancije:
Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.
Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara
Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...
Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)
Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.
Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:
- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena
- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...
Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.
Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Napišite recenziju

Vaše ime:


Vaša recenzija: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loše           Dobro

CaptchaTagovi: airsoft, airsoft replike, airsoft spring, airsoft pistolj, spring guns, asg
Powered By Ricks Pikadooprema © 2013
Izgled Mobilni / Standardni