CO2 Bersa BP9CC MetalSlide 4,5mm Airgun GBB

CO2 Bersa BP9CC MetalSlide 4,5mm Airgun GBB
CO2 Bersa BP9CC MetalSlide 4,5mm Airgun GBB CO2 Bersa BP9CC MetalSlide 4,5mm Airgun GBB
Proizvođač: ASG
Model: Bersa BP9CC MS Airgun GBB
Kod: ASG 17301
Dostupnost: 3
cena:
(Poštarina nije uračunata u cenu) 15.000,00Din
Količina:     - ILI -   Dodaj u listu želja
Uporedi
BP9CC je polu-automatski 4.5mm pištolj sa trzajem, licenciran od strane BERSA. Pištolj je lagan, kompaktan, ultra tanak, sa ergonomskim dizajnom koji poboljšava liniju vidljivosti. Napaja se na CO2 kapsulu koja je smeštena u unutrašnjosti drške koristeći ’easy-load’ sistem, a kuglice su smeštene u štapni (Stick) okvir. Integrisana ’picatinny’ šina omogućava montažu lasera ili taktičkih svetla. Drška i metalna navlaka imaju autentičnu BERSA oznaku i svaki pištolj dolazi sa svojim jedinstvenim serijskim brojem.

Dužina: 168 mm
Dužina cevi: 74 mm
Kapacitet okvira: 20 kuglica
Brzina: 107ms/350fps
Težina: 610g
Snaga: 2,0 J 

Ova replika se svrstava u "D" kategoriji oružja. Kupovina i posedovanje je dozvoljeno bez dozvole licima starijim od 16 godina.

Uslovi garancije:
Fabrika daje garanciju na svoje proizvode različite dužine u zavisnosti od klase proizvoda. Spring modeli i modeli Discovrey line imaju garanciju od mesec dana. Sport line modeli, kao i CO2 i GAS-ni pištolji imaju garanciju od tri meseca a Pro line modeli od šest meseci, osim baterija gde je garancija osam dana od dana kupovine (zbog mogućnosti nepravilnog korišćenja, punjenja i pražnjenja), ukoliko je baterija neispravna prilikom prvog punjenja biće zamenjena novom ili će biti vraćen novac kupcu. Ukoliko radi prilikom prvog punjenja i pražnjenja radiće i tokom duže eksploatacije ukoliko se koristi na propisan način.
Proizvod koji se reklamira mora biti u originalnom pakovanju, sa svim delovima sa kojima je i kupljen, sa fiskalnim računom (priznaćemo i sa internet prodavnice) i opisom kvara
Proizvod ne sme biti rasklapan, otvaran, rastavljan...
Pokretni delovi ne spadaju u ovu garanciju, kao opruge i zaptivke... (za baterije smo već gore naveli izuzeće)
Replike koje koriste dijabole ili metalne kuglice od 4,5mm imaju ograničenje da se koriste ASG dijabole/kuglice i da se diabola/kuglica sme koristiti samo jednom. Preporuka i za plastične kuglice od 6mm je da se koriste samo jednom. Kvarovi koji nastanu usled korišćenja oštećenih, polomljenih ili deformisanih kuglica neće ući u garantni rok.
Greške koje čine kupci Airsoft i Airgun replika a kojima gube garanciju:
- Replika je ispala nekome iz ruku ili bačena i tako oštećena
- Magazin (šaržer ili okvir) nije ispravno ubacivan ili vađen iz replike...
Ovu su samo najčešće greške onih koji rukuju replikama ali ne i jedine.
Obavezno prilikom reklamacije pored računa priložiti i detaljan opis kvara! Sve artikle na koje imate primedbu dostavite na našu adresu.

Napišite recenziju

Vaše ime:


Vaša recenzija: Napomena: HTML nije preveden!

Ocena Loše           Dobro

Upisati prikazani kod u polje ispod:Powered By Ricks Pikadooprema © 2013